Om os

M Pro Broadcast er en dansk distributør af broadcast produkter. Siden 1989 har vi betjent danske radio og tv-stationer, og i de seneste år, også et stigende antal stationer i hele verden.

Vi er officielt distributør af flere mærker i Danmark, bl.a. AEQ, Axel, AEV, BW, Deva, DB, EuroCaster, Elenos, For-A, Orban, RFE, RVR, RigExpert, JK Audio, Wheatstone og mange flere.

Derudover er vi officielle forhandlere af mærker som Sennheiser, Shure, AKG, Electro Voice, Beyer Dynamic, Fostex, Audio Technica, Panasonic, JVC, Sony, Roland, Allan & Heath, JBL, Soundcraft, Mackie, Datavideo, HP, Lenovo, Dell, Cisco, Samsung, Philips og mange flere.

Sammen med vores leverandører og partnere kan vi løfte enhver opgave indenfor broadcast. Design, integration, installation og træning.

I vores webshop finder du en del af det produktudvalg vi tilbyder. Vi kan desværre ikke vise alle produkter i vort sortiment, men der findes kun meget få produkter på markedet, som vi ikke kan levere. Skulle du således ikke umiddelbart finde hvad du søger i vores shop, så send os en mail eller giv os et kald.

 

Selskabet er i dag bedst kendt under vort international navn; Broadcast Europe ApS, tidligere M Pro Broadcast ApS.